Om oss

Ring oss:

78 46 35 55

Om oss

 

Det var våren 2005 arbeidet med å etablere bedriften begynte. Frode var lei av å bo i Oslo, og Jan Ole hadde ideen om å starte en ny bedrift med utgangspunkt i den allsidige erfaringen vi har ilag i motorbransjen. Så etter 15 minutters ideframleging fra Jan Ole så var grunnarbeidet igang. Dørene ble offisielt åpnet 15 september samme år, med Jan Ole Benjaminsen og Frode Nilsen som eiere og som driver bedriften i lag.

 

I dag har Midt-Finnmark Motor AS fire fast ansatte, og to ansatte på deltid. Vi har ett mål om å være best på kvalitet og service for folk som ønsker å ha ett enkelt hold av kjøretøyene sine. Vi verkstedklargjør alle kjøretøy før dem selges og gir garanti. Vi gjør alt med finans og registreringarbeid i leveringsprosessen. Så kunden skal føle at det er enkelt og forholde seg til oss.

 

Jan Ole har jobbet med Yamaha siden oktober 1989, og har siden da jobbet på Karasjok produkter, Taiga Motor, Yamaha Norge Roadracingteam, IGP Svalbard, og Lakselv Yamahasenter.

 

Frode Nilsen har jobbet med salg i elektro og motorbransjen siden 1990.

 

Sammen har vi meget god erfaring i markedet som veldig få andre kan stille med. Vårt mål er å kunne levere kvalitetsprodukter og god service til alle våre kunder.